• 1-5 dagars leverans
  • Stort utbud
Priser inkl. moms

Om oss

Välkommen till Olssons Glas & Bygg - en historia av engagemang och tillväxt

Sedan 1991 har Olssons Glas & Bygg varit en pålitlig aktör, grundad av Harry Olsson och sedan kärleksfullt förvaltad av hans dotter Pernilla Olsson. År 2018 togs rodret över av Tobias Östman, en granngårdsgranne till Olsson-familjen, som har öppnat nya kapitel i vår historia.

Med nuvarande 500 varumärken och ett imponerande urval av över 45 000 artiklar, har vi utökat vår kompetens och breddat vårt sortiment för att bättre betjäna våra kunders skiftande behov. Vår arbetsstyrka, som nu består av två skickliga medarbetare, växer i takt med vårt företag, och vi strävar efter att fortsätta expandera för att möta efterfrågan.

Vår långa branscherfarenhet gör att vi kan erbjuda råd och rekommendationer som hjälper dig att fatta informerade beslut. Din framgång är vår främsta prioritet, och vi är stolta över att stödja dig på varje steg av din resa.

Vi är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa produkter som representerar vårt åtagande för att tillgodose dina behov. Välkommen till Olssons Glas & Bygg - där vår historia möter din framtid.